dijous, 26 de març del 2020

Seguiu les propostes de la comunitat de mitjans al bloc

Benvolgudes famílies:
Com que ara mateix no sabem quan tornarem a obrir les escoles, el CEIP Verge de Lluc ha decidit establir aquest bloc com a mitjà de comunicació amb les famílies. Diàriament es publicaran propostes de feina dels diferents espais per fer a casa. Per a algunes, farà falta utilitzar un ordinador, tauleta o telèfon mòbil, però per a altres tot aquest material no serà necessari.
És important que si teniu dubtes o necessitats vos comuniqueu amb el professorat a través dels comentaris de cada entrada. Ara més que mai som un equip per l’educació dels vostres fills i filles.
Sabeu que el català és la llengua vehicular de la nostra escola. Això no ha de ser un impediment per a què pugueu ajudar als vostres infants. En cas de dubtes, pensau a utilitzar algun traductor en línia.
Dedicau temps a treballar els materials que vos anam passant, però, per favor, dedicau també temps a jugar amb els vostres fills i filles. Tants de dies tancats a casa és dur per ells i elles. Les tasques escolars no han de ser un pes en el seu dia a dia. D’igual manera no és bo que passin massa temps davant les pantalles.

Tot anirà bé!  
Mestres de la comunitat de mitjans

3 comentaris: