divendres, 5 de juny del 2020

DEKKER - història


Bon dia, nins i nines! com ha anat la setmana? anims que ja arriba el "finde"!!!

Avui la proposta és de HISTÒRIA. Ferem una mica de repàs de les etapes de la història i de la prehistòria. Vos present dues activitats

Activitat 1: ETAPES AMB ESDEVENIMENTS
Heu de col·locar cada etapa al costat de cada esdeveniment, segons correspongui. Com altres vegades vos presento una versió on-line i una manual, és la mateixa, per tant només heu de fer una.

Versió on-line: la podeu realitzar a través d'aquest enllaç, haureu de moure el nom de l''època situat a la part inferior fins els costat dret de l''esdeveniment que li correspongui.  La solució la podreu veure a la mateixa web o al final d'aquesta publicació.

Versió manual: haureu d'escriure el nom de cada etapa al costat de l''esdeveniment correspoenent, teniu els noms de les diferents etapes a baix. La solució la trobareu al final d'aquesta publicació.


Activitat 2: ETAPES AMB ANYS
Aquesta segona activitat consisteix en col·locar els anys en que comença i acaba cada una de les èpoques de la Història. Ara només trobaràs la versió manual.
A continuació tens una línia del temps, has de col·locar els quadrets blanc amb informació sobre els quadrets blancs buits per tal d'incicar en quin moment començai acaba cada etapa de la història
Pots fer la teva pròpia línia o fer-ne una semblant a aquesta


Fins aquí les tasques OBLIGATÒRIES.
Aquells que volgueu i pogueu fer alguna coseta més on-line podeu entrar en els següents enllaços per tal de reforçar els coneixements:




Fins aquí les tasques d'avui, si tens algun dubte fes-m'ho saber! Ànims ja ens queda poc per les vacances. GRÀCIES per la teva feina!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada