dimarts, 21 d’abril del 2020

DEKKER - CONSTRUCCIONS

Bon dia, nins i nines!

Avui la proposta és del microespai de CONSTRUCCIONS, si recordau, a vegades agafam coneixements d'altres espais, avui de Fibonacci i Kahlo

Activitat 1: CONSTRUCCIÓ

PAS 1: CREAM 

Agafau objectes que tingueu per casa, com pot ser capces de cereals, carmanyoles (tuppers), olles... el que vulgueu, i anau fent una construcció, no importa que sigui molt gran, de la mateixa mesura que faríeu a l'espai. Intentau fer alguna escultura que sa sembli a alguna que ja coneixeu (Torre Efiel, Arc del Triomf, Estàtua de la Llibertat... entre altres) i escriviu quina és o si l'inventau a quina ciutat del món la posaríeu (indicant ciutat, pais i continent)

PAS 2: DIBUIXAM

Com ja sabeu, a l'espai després sempre feim la representació gràfica, dibuix, del que hem construït. Recordau que tenim l'opció de dibuixar-ho en 2 dimensions o en 3 dimensions. Abans de començar pensau. Recordau que hem de dibuixar el que hem fet sense inventar ni canviar. 

PAS 3: MESURAM

Ara és el moment de mesurar. Agafau una cinta mètrica o un regla, el que tingueu a casa i mesurau l'alçada l'amplada i la profunditat en centímetres (cm). Intentau recordar com mesuram cada element sense mirar el dibuix que trobareu a baix. En el cas que no ho recordeu podreu mirar. Escriviu els resultats.

Alçada:                 cm
Amplada:              cm
Produnditat:          cm

Els més valents poden passar aquests cm a unitats més grans com el metre o a unitats més petites com el mm (mil·limetre). 


Fins aquí l'activitat d'avui.
Recordau que les podeu anar enviant a les mestres a través del telegram. Així podrem veure que heu fet i com vos ha anat. 

Molts ànims i continuau a casa, quan més bonda facem més aviat podrem anar sortint de casa. 

#joemquedoacasa








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada