divendres, 3 d’abril del 2020

TALLER DE CUINA: GALETES BLANES DE PLÀTAN I XOCOLATA

Bon dia, nins/es i famílies. Molt ànim i força en aquest temps de confinament!

Avui us poso una recepta, per si vos agradaria fer-la aquest cap de setmana i fer d'aquests dies una mica més entretinguts i amens.
A mi, personalment, cuinar en família és una de les coses que més m'agraden i a través d'una recepta podem aprendre moltes coses. Es podria dir que la cuina és un laboratori d'aprenentatge per a vosaltres!
A través de la cuina investiguem, experimentem, manipulem, coneixem diferents textures, olors, sabors ... per això també es considera un laboratori sensorial!
A través d'ella, es crea un dels primers jocs simbòlics. Jo sempre recordo que un dels meus jocs favorits de petita era "jugar a cuinetes".
A la cuina, trobem un moment per compartir i passar temps junts. Fins i tot per aprendre normes bàsiques, d'higiene i seguretat.
A més és una bona manera d'aprendre conceptes matemàtics com la suma, les fraccions, el pes utilitzant una balança ... També podem experimentar la física i la química amb els canvis que experimenten els ingredients al mesclar-se, bullir-se, cuinar-se...

En definitiva, a través de la cuina trobem moltes oportunitats per aprendre, jugar i crear vincles.














Que passeu un bon cap de setmana!

#joemquedoacasa

#totanirabe

1 comentari: