dimarts, 28 d’abril del 2020

PUNTS DE LLIBRE. MITJANS I GRANS.


Bon dia nins i nines!!Com us trobau?

Com sabeu la setmana passada va ser Sant Jordi i el dia del llibre. Només ens va donar temps a fer coses de Sant Jordi. És per això que avui farem uns punts de llibres per els vostres contes.

El material que necessitam és:
  • Paper o cartolina
  • Tisores
  • Llapis de colors
  • Cola de barra

Les passes que hem de seguir són les següents:



  1. Retallarem un quadrat de 14 cm x 14 cm en una cartolina de color verd i ho dividirem en 4 quadrats de 7 cm x 7 cm cadascun. Aquestes mesures les podeu modificar si desitgeu el punt de llibre més gran.
  2. Aquesta plantilla la deixarem com a la foto 2. Per a això dividirem en triangles dos quadrats enfrontats, retallarem el triangle exterior i també un dels quadrats que hàgim deixat sense dividir.
  3. Amb la forma obtinguda, haurem de doblegar els triangles com s'aprecia a la foto 3.
  4. Aplicarem cola en el triangle que ens quedi per sota i el pegarem per a obtenir la forma de la foto 5. Una vegada sec, ens quedarà una espècie de butxaca i ja estarà llest per a decorar.
  5. El podeu decorar com vulgueu. Aqui l'hem decorat com un drac (igual que a la llegenda de Sant Jordi), però ho podeu fer com més us agradi. Abaix us deix un parell d'exemples...


Manualidades: SEPARADORES Kawaii para LIBROS - YouTubePuntos de libro esquineros con forma de monstruito | Manualidades ...

Una abraçada molt forta a tots i totes!💜

Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada