dilluns, 27 d’abril del 2020

ESPAI COUBERTIN. MITJANS I GRANS

5 Reptes d’Educació Física per practicar aquesta setmana


Bon dia a tothom. Som en Rafel Ferriol, el nou mestre d’Educació Física. A partir d’aquesta setmana vos passaré algunes propostes o reptes perquè continueu estant ben actius a ca vostra.

Esper que hàgiu passat un bon cap de setmana i que ahir diumenge poguéssiu sortir al carrer a estirar una estona les cames i a jugar una mica, que ja era ben necessari.
Com que de moment només podem sortir una horeta diària a fora, els reptes d’aquesta setmana tenen per objectiu continuar movent tot el cos, encara que sigui dins casa.


1r- Amb un quadern damunt el cap intenta caminar, botar, acotar-te, ballar…i procura que no et caigui! També ho pots provar amb un plat o tassó de plàstic, un coixí…


2n- Amb la mà que no domines pinta un animal, renta’t les dents, menja, beu, pitja el comandament per encendre la televisió… Si vols dir com t’ha anat pots escriure un comentari en aquest blog o bé pots enviar una foto del dibuix que has fet.


3r- A continuació un repte de SALTS: acota’t tot el que puguis amb els peus i mans a terra, després salta ben amunt com una granota. Repeteix-ho unes quantes vegades, o bé fins que et cansis. A continuació agafa una bolla de paper, tira-la a l’aire i mira d’agafar-la al vol (pegant un bot). I, finalment, recorre tota la casa, habitació per habitació, saltant amb els peus junts (te’ls pots fermar amb una cordeta per tenir-los més subjectes).


4t- Agafa una pala o granera i fes EQUILIBRIS aguantant-la amb la mà, amb els dits o amb un peu. A veure com te va!!!


 - Joc de punteria. Tira una piloteta o bolla de paper dins una paperera a una distància de 3 metres, com si jugassis a bàsquet. Llança-la 10 vegades: 🏀🏀🏀

    amb cada mà / a peu coix / d'esquena / pegant un bot / amb els ulls tancats


Després, quan estiguis ben entrenat, repta els teus germans o pares per veure qui l’encerta més vegades.🌈🌈🌈


I per acabar vos deix un vídeo per si ha quedat algun dubte. Esper que vos ho passeu moooolt bé! 





                            https://www.youtube.com/watch?v=VHilYFjtllA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada