divendres, 15 de maig del 2020

Dekker - Temps atmosfèric III - lectura

Bon dia, nins i nines!!!

Avui la proposta és del temps atmosfèric però està més centrada a saber què és un meteoròleg i quina feina desenvolupa. També hi ha una petita feina d'interpretació d'un mapa amb el temps atmosfèric.

Sé que la interpretació del temps atmosfèric en un mapa no l'hem treballat a l'espai però tranquil·litat, són per aquells que vulguin ampliar. Igualment la tasca és senzilla i entretinguda, jo ho provaria!!!



ATENCIÓ: NO importa copiar les preguntes, simplement posar el número de la pregunta i contestar. Si la pregunta té varies parts, ho podeu fer amb guionets i en punts i apart, és a dir començant una nova frase a una nova línia per cada resposta.Aquells que ho volgueu copiar podeu aprofitar per intentar fer-ho com un dictat, algú de la família ho dicta o voltros mateixos la memoritzau i l'intentau escriure. Després comprovau les errades ortografiques.



ACTIVITAT 1: Lectura

A continuació trobareu una lectura, llegiu-la amb atenció. La segona activitat serà contestar a les preguntes. (lectura en CASTELLÀ)


ACTIVITAT 2: Comprensió lectora

Ara vos toca contestar a les preguntes que trobareu a continuació. Totes estan relacionades amb la lectura. Intentau contestar sense mirar. Després feis una nova lectura i intentau contestar les que vos falten.


ACTIVITAT 3: Interpretecio del temps atmosfèric

Ara vos toca fer a voltros de meteoròlegs. Mirau el mapa que vos present i contestau a les preguntes.



Aquesta activitat és VOLUNTÀRIA, però crec que pot ser interesant per voltros, així vos ajudarà a entendre el temps quan surt a les noticies. 




Ànims a tots! 

Pensau a enviar les propostes realitzades i si teniu dubtes a demanar!

Una aferrada forta!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada