dimarts, 5 de maig del 2020

ESPAI COUBERTIN. COMUNITAT DE MITJANS I GRANS

Bon dia nins i nines,

     aquesta setmana continuarem movent el cos per millorar el nostre condicionament físic i la nostra salut en general. Per això els reptes que vos propòs serviran per seguir treballant  l'EQUILIBRI i la COORDINACIÓ.

     COMUNITAT DE MITJANS: REPTES 1-2-3-4
    
      COMUNITAT DE GRANS: TOTS


REPTE 1- Bota molt alt i fes un gir o volta de 360º (5 repeticions).

REPTE 2- Agafa una botelleta d'aigua amb cada mà i fes malabarismes. També es pot fer amb dues pilotetes, dues taronges o algun objecte que tenguis per casa.
         Ara agafa la pilota o taronja i llança-la a l'aire i abans d'agafar-la:

                        -fas dues mamballetes o cops de mans
                        -fas una mamballeta davant i una darrere
                        -acota't i pega un bot
                        -fes un gir de 360º
                        -prova de fer altres virgueries!

REPTE 3- Tanca els ulls, braços en creu i alça un genoll durant 30 segons. Després canviam de cama. Ara posa les mans a terra i vas alçant alternativament una cama i l'altra. Descansa i en estar recuperat intenta fer el mateix però alçant les dues cames al mateix temps.

REPTE 4 - CIRCUIT PER CASA: Sense sabates intenta anar del teu llit a la cuina i a la sala d'estar sense tocar amb els peus a terra. Pots anar per damunt cadires, sofàs, coixins, estores... Després pots dir als teus pares que et preparin un circuit més difícil!

REPTE 5- 'Jumping jack'. Amb l'esquena recta, els peus junts i els braços als costats fas un petit salt i mentre estàs a l'aire obris les cames i aixeques els braços per sobre del cap. Després tornes a la posició inicial (3 sèries de 20 repeticions).
            'Skipping'. Córrer sense moure's del lloc. Alça els genolls i mantén l'esquena recte (3 repeticions durant 30 segons).
              Flexions de braços. T'ajeus de panxa i amb els braços alces tot el cos. Si et costa molt pots posar els genolls a terra.  

REPTE 6JOC DE PILOTA: Amb les cames obertes bota la pilota per davall les teves cames i agafa-la per darrere sense girar-te. També ho pots intentar al revés, de darrere cap envant. Has d'aconseguir agafar-la 5 vegades sense que et caigui. Ja veuràs que no és tan fàcil!

                 https://www.youtube.com/watch?v=iiJCnTgbr_I

Esper que vos ho passeu bé! La setmana qui ve continuam amb més exercicis i jocs. Ànims i una forta abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada